Hem » Hälsa och motion » Viktförlust » Livsmedel som bränna fett – vetenskapliga sätt

Livsmedel som bränna fett – vetenskapliga sätt

Om du vill bränna fett och förlora vikt betyder inte att avstå mat, men det är bra om du kan inkludera vissa livsmedel som att bränna fett. Du kanske har varit sökt efter vetenskaplig information om möjligheten av vissa livsmedel att bränna fett, och du alltid fick irrationellt resonemang av idén.

Du får höra att vitlök Bränn fett på grund av sin kolesterolsänkande effekt!, eller apelsiner bränna fett eftersom det innehåller vitamin C!! Du är överväldigade av liknande tolkningar av hur många livsmedel kan bränna fett, det som gör du- och mig-tvivel värdet av detta livsmedel som en fett bränner verktyget om hur det fungerar.

Bland de livsmedel som du hittar ingår är Cayenne, citrusfrukter, bananer, Grape frukt och grönt te… osv. Du kan hitta mer logiska resonemang om hur dessa livsmedel kan bränna fett, och även om postulations är ganska teoretiskt, men de inte är helt motiveras, exemplen:

# Vissa livsmedel (t.ex. Grape frukt, citrusfrukter och Apple) begärs att bränna fett på grund av sitt höga innehåll av organiska syror som citronsyra och äppelsyra och dessa syror påskynda produktionen av energi genom acceleration av Krebs cykel som inbegriper dessa syror inuti mitokondrier

# Vissa livsmedel (t.ex. bananer) har ett högt innehåll av kalium som kan öka metabolismen och reglera vattenbalansen kroppen därmed stärka sin förmåga att bränna fett

# Cayennepeppar bränner kalorier genom (utlöser en termodynamisk brännskada)?

# Grönt te förstärker ämnesomsättning och ökar energiproduktion

Antagonister på dessa livsmedel förmåga att bränna fett säger:

-Det finns inga studier till stöd för påståendena att organiska syror eller kalium kan öka ämnesomsättning

-Kryddig livsmedel kan öka din ämnesomsättning något, men det är tyvärr för litet en impuls att vara betydande. De säger det är endast 20% ökning ca 30 minuter, och de misstänker att extra Bränn varar längre

-Grönt te kan öka energiproduktion med 4% under 24 timmar, och det är inte klart om det skulle räcka för att öka viktminskning

Att kontrollera fordringar på varje sida, och att erkänna vilka livsmedel kan bränna fett på fast vetenskaplig grund, vi noga bör titta på det deras verktyg för att göra det, dvs ämnesomsättning.

Metabolism är helt enkelt ett mått på hastigheten som din motor (brödtext) kommer att producera energi (kalorier) för att upprätthålla arbete (liv).

Basl Metabolic Rate (BMR) är den energi som behövs för kroppen att upprätthålla sin interna funktioner utan rörlighet (verksamhet), och det är ungefär 1750 kalorier. När kroppen utför en activity(movement), det förbrukar energi och den vävnad som konsumerar denna energi är i musklerna. Energiförbrukningen för muskel vävnad är en bråkdel av Basalomsättning.

Metabolism påverkas av följande faktorer:

1-Års ålder: det saktar normalt cirka 5% per decennium efter 40 års ålder

2-Kön: män bränner fler kalorier i vila än kvinnor

3-Body Mass Index (BMI): ju mer muskler du har, ju högre din metabolisk skattesats tenderar att vara (varje 1 kilo muskler brinner 35 kalorier per dag, medan varje 1 kilo fett brinner 2 Cal/dag). Det är därför vissa vikt förlust program medger övning med kost, de syftar till att ersätta fett med muskler, inte bara bara att bränna kalorier.

4 – Intervall mellan måltider: långa perioder mellan måltider långsammare ämnesomsättning, alltså när de äter, en kraftig ökning av insulin Sekretion framkallas, som i sin tur styr kroppen att lagra fett.

5-Typ av livsmedel: sammansättningen av livsmedel kan påverka kroppen metabolism som bevisades genom många kliniska prövningar.

Följaktligen kan ämnesomsättning aktiveras om du vill öka energi avkastning som är bortkastade snarare än lagras som fett genom:

# Övning (bygga muskler?)

# Äta täta måltider för att hålla ämnesomsättning i high gear. Detta bör vara en livsstil på kontinuerlig basis, eftersom detta konstaterades för att minska äta vid de regelbundna måltiderna.

# Typ av livsmedel:

1 – Protein kräver ca 25% mer energi att smälta

2 – Livsmedel som innehåller kalcium:

Enligt (obesityresearch.org) ”öka kosten kalcium avsevärt förstärkt vikt och fett förlust sekundära kalori begränsning och ökade andelen fett förlust från regionen bålen, medan mejeriprodukter utövat en avsevärt större inverkan”

3 – Uppvärmningen kryddor: dessa omfattar Cayenne, ingefära, kanel, kryddpeppar, muskot och andra. De dilate pirepheral blodkärl, dvs de ger blod från mitten av kroppen huden inducera svettning.

Alla ytterligare bidrag till viktminskning är ett positivt varumärke i projektplanen. Bara inte äter det om det inte är tilltalande.

4 – Livsmedel som reglerar blod socker; Detta kan delas upp i två underkategorier:

ett lågt Glykemiskt Index livsmedel:

Forskare under ledning av D.Ludwig MD, Ph, direktör för optimala vikt för livet programmet vid barnens sjukhus, Boston, fann att högt Glykemiskt index livsmedel inklusive vitt bröd, vitt ris, de flesta beredda frukost spannmål och koncentrerade socker, att höja blodsocker snabbt. Lågt Glykemiskt-livsmedel som de flesta grönsaker, frukter, bönor och korn konstaterades för att höja blodsocker långsamt.

De fann att efter 6 månader, mice utfodrats med båda typerna vägs samma, möss lågt Glykemiskt index diet var dock mager, med normal mängd fett i hela deras kroppar. Möss högt Glykemiskt index diet hade två gånger den normala mängden fett i deras organ, blod och lever. Ytterligare en fördel minska risken för gall sten bildas.

b – livsmedel som lägre blod socker:

Dessa hjälp förebygga kraftiga ökningar i blodet av insulin som organ att formuläret fett

5 – Vatten:

Extra vikt lagras som fett ändras andelen vatten i kroppen, förutom det distribueras över en större yta, således vatten lager utanför cellerna är tunnare, behöva berikas med korta mellanrum.

Drick 8 glas vatten varje dag för att normalisera cellulär metabolism.

6 – Negativa kalori livsmedel (grönsaker och frukter):

Denna grupp av livsmedel trädde en gång organet, dess fibers absorbera mängder vatten många gånger dess vikt, därmed omvandlas till en tung massa tarmar har att driva att utsöndrar det utanför kroppen. Denna process förbrukar energi mer än den lilla mängden energi som ingår i dessa livsmedel. Den här egenskapen är det som håller växter levande i solen, annars det skulle torka och dör när de utsätts för solens strålar hela dagen-tiden.

Baslinjen är den listan över livsmedel att bränna fett består av en stor mängd livsmedel som får olika smaker. Vad du behöver du behöver är att förstå din kropp behov, minska kaloriintaget, utöva och välj dina inställningar av livsmedel att bränna fett.

Senaste inlägg


 1. Lust Vs Love - blanda ihop två kan vara dödlig för en relati..

  Kategori: Dating      Visningar: 20

  Lust (substantiv): en mycket stark sexuell önskan: han visste att hans lust till henne hade återvänt. • [i sing.] en brinnande önskan om något: en lust till makten. • (ståndare lusts) huvudsakligen teologi en sensuell aptit betraktas som syndiga: lusts av köttet. Ja, naturligtvis, vi alla vet skillnaden. Vi talar om kärlek, sjunga sånger, skriva dikter och recitera offerter, uttrycka det till andra, vårda det och allmänt uttrycka det på ett känslomässigt piedestal. Vi vet alla at.. Fortsätt läsa

 2. Sätt att uppnå Penis storlek utvidgning

  Kategori: Frågar - män      Visningar: 20

  Hur många gånger har du fruktade att kön eftersom du var rädda för din partner reaktion på hur liten din penis är? Medan de flesta kvinnor ha anständigheten att inte säga något, vet ni hon tänker hon borde ha valt en större kille. Det är dags att sluta känsla som du inte mäter till standarden vad kvinnor verkligen vill. Om du vill att penis storlek utvidgningen, du måste börja utforska de många olika möjligheter du har att få resultat vill din partner. Låt oss börja med den mest grundläggande.. Fortsätt läsa

 3. Sanningen om vitaminerna A, D, E och k kosttillskott

  Kategori: Tillsatser      Visningar: 20

  A-vitamin behövs för mörkerseende och underhåll av organet beklädnader och huden. På grund av dess antioxidant egenskaper, det hjälper immunsystemet och är bra för att skydda mot cancer bildas och andra sjukdomar. Det hjälper också matsmältningsorganen och urininkontinens tarminnehåll samt bistå er känsla för smak. Många vetenskapliga studier föreslog att det hjälper till långsam åldrande. En brist av vitamin a kan orsaka öga problem med torrhet av hornhinnan och Bindhinna och natt blindhet. .. Fortsätt läsa

 4. Sin läkares Dilemma

  Kategori: Prostatacancer      Visningar: 20

  Hans Dilemma Sida 1 av 4 Hans berättelse är inte unik. I December 2004, efter år av BPH och medicinering, visade en andra biopsi cancer i prostatan. Den första biopsi gjordes omkring 2000, i Little Rock, AR, och var negativa, trots PSA var upp till tio. Vakande väntar var name of the game, och efter omlokalisera till Mississippi, hans problem med brådskande nattliga kissa resor, plus ett två punkt hopp i PSA, dikterade en andra biopsi. Gleason score var n/a och hans prostatacancer var sto.. Fortsätt läsa

 5. Wellness- och Fitnesscenter förslag för män | växtbaserade a..

  Kategori: Hälsa      Visningar: 20

  En miljon hanar har lång åkommor (tum-aweigh.com) 7 av 8 genomföra minst ett hot mot hjärtat sjukdom och stroke och alla killar med högre blod stress. Balanserad bostad bostad helt så att män får väl fortsätta att vara i fantastiska hälsa. Friskare bosatt helst inleds med en balanserad kost plan och en passande Livsstil. Avlösande epileptiska anfall med akupunktur Akupunktur behandling planer mål på föryngra kroppen programmet dagliga liv kraft. Huvudsakligen baserad på akupunktur idén, ha.. Fortsätt läsa

 6. Läs Provillus omdömen om du vill välja om det är rätt hår fö..

  Kategori: Håravfall      Visningar: 20

  Provillus är en naturlig hår förlust behandling lösning för kvinnor och män. Det fungerar genom hämmande dihydrotestosterone och därmed stoppa denna stora fråga. Den innehåller också vitaminer och mineraler att främja hår tillväxt så att den förlorade hår ersättas. Detta har bevisats och rapporteras vara effektivt för ett antal människor runt hela världen av Provillus omdömen. Det finns inga rapporterade biverkningar för denna trolldryck, men alla möjligheter kan inte dras. Felaktig användning .. Fortsätt läsa

 7. Din make/maka kommer definitivt har en affär - 6 skäl varför..

  Kategori: Otrohet      Visningar: 20

  Förtroende är viktigt i alla relationer. Det är dock de svåraste att bygga och underhålla eftersom den påverkas av din omgivning och omständigheter. Undrat varför äktenskap misslyckas? Underlåtenhet att bygga förtroende är en av huvudanledningarna varför äktenskap misslyckas. Det kan också driva din make/maka till har en affär. När du bestämmer dig att göra ditt äktenskap löftena, vet du i det ögonblicket du kommer att dela ditt liv med en annan person. Din make/maka kommer definitivt har sin.. Fortsätt läsa

 8. Nya - klitoris och Clitoral gånger - beprövade sätt att göra..

  Kategori: Sexualitet      Visningar: 20

  Bra Sex positioner att hjälpa sista längre i sängen och ämnen på hur att förstora The Penis med avsnitt om hur vill du få din Penis längre Tyvärr finns det många män som lider förlägenhet eftersom de har en liten penis. Vi lever i en snabbt rörliga värld och framträdanden spelar roll - inklusive storleken på din penis. Många studier på penis storlek har genomförts och olika resultat har redovisats. Det har emellertid konstaterats att kvinnor generellt föredrar män med stor penises (över genom.. Fortsätt läsa

 9. Hur söka efter dina förfäder i Social Security Death Index

  Kategori: Släktforskning av släktträdet      Visningar: 20

  En av de enklaste att börja söka online är genom att söka efter dina förfäder i Social Security Death Index. SS Death Index är en databas som har register över avlidna personer som blev tilldelade personnummer och vars dödsfall rapporterades till (gamla) Social Security Administration. Databasen har för närvarande mer än 76 miljoner namn. SS Death Index fungerar bäst för att hitta information om personer som dog efter 1962 och ofta fungerar som en språngbräda till ytterligare online undersök.. Fortsätt läsa

 10. Lär dig något om din bäckenhålorna muskel och dröjsmål tidig..

  Kategori: Frågar - män      Visningar: 20

  Som en man vet du vad som händer dig när du nära utlösning eller medan du är i den? De flesta män är inte medvetna om den. De är bara störs av hur det ger dem en dålig känsla. Det är viktigt att veta reaktionen från din kropp så du kan förstå vad det handlar om. När att du närmar dig utlösning, du är bäckenhålorna muskel kommer kontrakt ofrivilligt och pappersblommor. Sammandragningar kommer inte kontrolleras om inte du känner till hur det sexuella muscle funktioner. Inte försumma rätt mani.. Fortsätt läsa

 11. Woeful Tiger träffar kurs som ungkarl igen

  Kategori: Hockey      Visningar: 20

  Tiger Woods kommer att tävla på Barclays denna vecka, en händelse som inte bara hjälper avgöra sin resning i PGA Tour slutspel men också sin första tävling i en enda man i sex år. Nu när han har löst sitt oroliga äktenskap genom att underteckna skilsmässa papper med ex-fru Elin Nordegren ligger Woods' fokus på bryta den nedåtgående spiral som har kvar sin golf spel i ruiner. Sedan återkomsten till konkurrenskraftiga golf för fyra månader sedan i The Masters efter en blixtsnabb kön-skandalen.. Fortsätt läsa

 12. Penile manliga utvidgningen tekniker - Information om Penis ..

  Kategori: De män hälsa      Visningar: 20

  Penis manliga utvidgningen att göra en mannens penis större är absolut möjligt. Detta har bevisats av tusentals inlägg varje dag på olika penis manliga utvidgningen forum på internet och även feedback vi fått från många nöjda kunder. 75% av ungarna uttryckliga skulle de adore sin partner för att få en utvidgad penis. De flesta av männen inte har underbara sex mycket mer än tre minuter utan climaxing. Är du nöjd med din penis storlek? De flesta män är inte. Om du vill förstora storleken på pen.. Fortsätt läsa

 13. 5 Tips för att få på YouTubes framsida

  Kategori: Video - marknadsföring      Visningar: 20

  Vet du att Facebook får så många sidvisningar per månad som Google? Och vet du att YouTube får dubbelt så många sidvyer som någon av dem? Dessa är häpnadsväckande statistik - och det är inte undra på varför YouTube nu är ansvarig för körning enorm trafik tal till vissa webbplatser vars webmasters är mästerlig att fullt ut utnyttja kraften i YouTube. Dessa webmasters är samma personer vars videor på YouTube får miljontals visningar och dussintals, även hundratals favorit omdömen och kommenta.. Fortsätt läsa

 14. Vill du få en större Penis? Börja göra dessa 3 grundläggande..

  Kategori: Frågar - män      Visningar: 20

  Så länge har du levt med skam och låg självkänsla för att ha en manlighet som är tydligen mindre än du vill att det skall vara. Men visste du att det är faktiskt medicinskt möjligt för din penis att fortfarande bli fysiskt större än vad den är nu? Här är den bästa delen: du kan lätt få en större penis bara genom att göra några enkla övningar på det med något annat än dina händer! Utöva din penis orsakar de celler som utgör dess huvudsakliga blod kanaler dela och därefter växer i storlek. Va.. Fortsätt läsa

 15. Vill du veta "Hur att förlora min Man bröst"? Lär dig hur me..

  Kategori: Frågar - män      Visningar: 20

  "Jag önskar jag visste hur man förlorar min man bröst" är något som många killar säger dessa dagar. Om du är en man med bröst, vet du hur frustrerande det kan vara att hitta svar på vilka behandlingar arbete och som inte gör. Du kanske även intrycket att kirurgi är det enda sättet. Tja, det är det inte! Du kan prova en mängd olika tekniker för att bli av med Gynekomasti. Om du verkligen vill veta "hur att förlora min man bröst", här är några av alternativen: Kost och motion Vara försiktig.. Fortsätt läsa

 16. Premenstruellt syndrom (PMS) - Vad kan du göra åt det?

  Kategori: Kvinnlig arbetskraft      Visningar: 20

  Kvinnor med Premenstruellt syndrom (PMS) lider av en samling fysiska, psykiska och känslomässiga symtom, som börjar cirka 7 dagar innan en menstrual period. Dessa symptom tenderar att lätta med uppkomsten av menstruation. Kvinnor med PMS rapport känsla irriterad, ARG, deprimerad eller angelägna utan särskilda skäl. Det kan också finnas svårigheter att koncentrationen huvudvärk, livsmedel promenaden, svullen, bröst ömhet eller lumpiness samt och sömnlöshet. Lyckligtvis har endast en liten ande.. Fortsätt läsa

 17. Lär dig att överleva en paus upp i 3 enkla steg

  Kategori: Konflikt      Visningar: 20

  Vi har alla varit där. Du tror att allt i din relation kommer stora sedan BOOM. Du få blindsided med en variant av "I breaking med dig." Eller kanske saker har varit dålig i din relation för ett tag och en av er äntligen beslutat att avsluta det. Båda sätten du känner sårad. Sedan känna du oro tänker "Vad ska jag göra nu?" Tja, har jag en ganska enkel lösning i 3 steg. Om du bara av en relation kan det verka skrämmande, men bare med mig och jag ska visa dig hur du överlever ditt bryta upp.. Fortsätt läsa

 18. Rädd för engagemang?

  Kategori: Engagemang      Visningar: 20

  Kvinnor undrar ofta varför män är rädda för engagemang. Trots detta inte kan alltid vara fallet eftersom kvinnor är bara kan vara rädd för engagemang men män är normalt hoppig om äktenskap och familj och det finns andra som också är lite engagemang angelägna långt innan de är redo. Engagemang uppfattas i allmänhet ägna dig åt endast en partner att sätta en ansträngning av vistas tillsammans under en lång tid. För män, lika engagemang med äktenskap som innebär förlust av sin frihet och självst.. Fortsätt läsa

 19. Jämförelse av Libido: män jämfört med kvinnor

  Kategori: Sexualitet      Visningar: 20

  Både män och kvinnor upplever sexuella uppmanar. Libido eller denna längtan som är sexuellt i naturen är en av de viktigaste funktionerna av människokroppen i allmänhet. Dess funktioner håller samman den fysiska, mentala och känslomässiga delen av en människa. Trots detta övergripande likheten finns det fortfarande betydande skillnader i libido män jämfört med kvinnor. Dessa skillnader kommer att diskuteras ytterligare. Libido kön är också två kontrasterande ändå liknande begrepp. Dessa sker .. Fortsätt läsa

 20. Lila färgpaletter inte är mycket mer livlig än blå

  Kategori: Web - design      Visningar: 20

  Färg har en central uppgift utforma för internet. Förutom dom hur slående en design presenterar sig själv, men det kan på samma sätt diktera hur användaren svarar. Att få nyanser val exakt kan påverka mest pengar och jubel medan med den felaktiga kunde ha omvänd visa. Bra val av färg kan hänföras till kunskap om färger psykologiska egenskaper. vissa färger målar upp känslor av lycka & glädje, medan andra kan främja depression och ilska. Färg kan användas för att locka användare och fånga.. Fortsätt läsa